Keuzemenu
Voorgerecht
Verse kaas, structuren van rode biet en chiogga biet
Tataki van zwaardvis, artisjok, kappers, ui, dragon
Gelakt buikspek, butternut, pinda, chilipeper, kruidensalade
Vitello Tonnato
Tussengerecht
Groenten gyoza’s, spitskool, paddenstoelen, sojascheuten, dashi
Carpaccio van coquilles, citrus, koriander, gepekelde sjalot
Terrine van ganzenlever, koolrabi, compote van appel, appel, brioche
Hoofdgerecht
Rigatoni, wintergroenten, ricotta di buffala
Roodbaarsfilet, mini venkel, paprika, parelcouscous
Zeetong “meunière”, verse tartaar, sla, frieten of puree (Suppl. €10,-)
Piepkuiken, Ganda ham, knolselder, savooikool, dragonsaus, aardappeltaartje
Filet pur Simmenthaler (Dierendonck), saus naar keuze, sla, frieten
Porterhouse “Oedslag” (Dierendonck), +/- 450,- g, saus naar keuze, sla, frieten (Suppl. €20,-)
sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
Desserts
Dame Blanche, à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd Tarte tatin, Granny Smith, amandel, vanille roomijs
Chocolade moelleux, braambessen, vanille roomijs
Kaasbord “Van Tricht”
/ 3-gangen keuzemenu: € 75,- per persoon excl. dranken
/4-gangen keuzemenu: € 95,- per persoon excl. dranken
Om te delen
Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters, 6 of 9 stuks
/ 26.00 – 37.00
Picanha van Wagyu, 4 weken gerijpt (100gr)
/ 28.00
Imperial Heritage Caviar – Oscietra 10g of 30g, blini, zure room
/ 35.00 – 85.00
Supplementen
Imperial Heritage Caviar – Oscietra 10g of 30g
/ 30.00 – 80.00
Winter truffel
/ 15.00
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) één op de twee zaterdagen gesloten |
Zondag | hele dag gesloten |
© 2024 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus