Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Gegrilde octopus, bloemkoel, ui, aioli
Tussengerecht:
Butternutsoep, rivierkreeft, Provençaalse toast
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Entrecôte “Black Agnus”, tomaat, courgette, groene peper roomsaus, frieten
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Ceviche van zeebaars / 24
bloemkool, duindoornbes, zilverui, leche de tigre
TARTAAR VAN TONIJN / 30
avocado, creme met sesam, ponzu vinaigrette
KREEFTENSALADE / 41
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel
Gelakte Dorade Royale / 22
zeegroenten, Granny Smith, pan cristal
VITELLO TONNATO / 22
Hadgesneden kalfstartaar / 26
gepekelde groenten, gebakken eendenlever
Tataki van rund / 23
sucrine sla, tomaat, rode ui, krokant van aardappel, dragon
Picanha van Wagyu / 28
4 weken gerijpt
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 21
parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Aubergine / 19
burrata, parelcouscous, pesto
Ravioli met eekhoorntjesbrood / 24
akkerzwam, eierdooierzwam, Scamorza
VISSOEP / 16
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 23
gefrituurde peterselie, citroen
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
KIKKERBILLEN / 20
tuinkruidenboter, peterselie (4st)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
TARTAAR EN TATAKI VAN TONIJN / 39
quinoa, avocado, crème met sesam, ponzu vinaigrette
KREEFTENSALADE / 64
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
KIKKERBILLEN / 34
tuinkruidenboter, peterselie (8st.)
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Stoofpot van groenen linzen de Puy / 25
jonge wortel, spinazie, Kalamáta olijven
Ravioli met eekhoorntjesbrood/ 28
akkerzwam, eierdooierzwam, Scamorza
Gebakken rog vleugel / 32
kappers, hazelnootboter, trostomaat, spinazie/doperwtenpuree
SLIPTONGEN MEUNIÈRE / 40
verse tartaarsaus, slaatje, frieten of puree
Pladijsfilet/ 33
Oostendse wijze, prei, knolselder, aardappelpuree
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 38
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 24
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 36
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
ANJOU DUIF “CLAMART” / 42
jonge erwtjes, sucrine sla, kasteelaardappelen, porto saus
Varkensribstuk Duroc / 31
Bimi, lente ui, varkenswang kroket, mosterdsaus
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 44
witloof, oesterzwammen, kasteelaardappelen, kreeftensaus
STEAK TARTAAR / 26
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 31
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 43
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
CRÈME BRÛLÉE / 9
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00)
BRUSSELSE WAFEL, CHOCOLADESAUS, SLAGROOM, VANILLE ROOMIJS / 13
(wijn sugg.: Niepoort “Trudy”: 8.00)
Structuren van chocolade, pompelmoes, hazelnoten / 13
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00)
Café glacé / 13
(wijn sugg.: Lafage Rivesaltes hors d’âge: 10.00)
Ananascarpaccio, mango, munt, citroensorbet / 13
(wijn sugg.: Tschida Muskat Ottonel: 8.00)
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 13
(wijn sugg.: Niepoort “Trudy”: 8.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zondag | een hele dag gesloten |
© 2023 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus