Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 38

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

variatie van tomaten, burrata 🌱 / 21

olijfolie, basilicum

Cannelloni van gerookte zalm / 23

mascarpone, selder, Granny Smith, Amaretto vinaigrette

Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00 
Tomaat garnaal ‘klassiek’ / 24
Tartaar van tonijn, creme van sesam / 30

avocado, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 39

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel

Vitello Tonnato / 22

rucola

Oven-gegaarde Dorade Royale / 22

lauwe olijven pesto met venkel, pan cristal, pecorino

Paleta ham Iberico Bellota / 30

+24 maanden gerijpt, 100gr

Rundscarpaccio Black Angus / 20

Parmezaan, notensla

Imperial Heritage Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱 / 18

tomatensaus, daslookolie

Ravioli met spinazie en ricotta di buffala🌱/ 18

pijnboompitten, tomatenvinaigrette

Vissoep / 16

toast, rouille

Huisbereide garnaalkroketten / 23

gefrituurde peterselie, citroen

Gebakken kalfshersenen / 20

hazelnootboter, kappers

Mergpijp uit de oven / 18

mosterd, toast

Kikkerbillen / 19

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Tomaat Garnaal  ‘Klassiek’ / 34

frieten

Tartaar van tonijn, creme van sesam / 39

avocado, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 60

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Kikkerbillen / 32

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Paling in ’t groen / 35

groene kruiden

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱/ 25

tomatensaus, daslookolie

Ravioli met spinazie en ricotta di buffala 🌱/ 25

pijnboompitten, tomaten vinaigrette

Kabeljauwhaas, Dyonnaisesaus / 28

gebakken prei, kerstomaten, aardappelen

Gebakken rogvleugel, spinaziepuree / 35

kappers, hazelnootboter, rood witloof/veldsla

Bouillabaisse ”Silo’s” / 38

rouille, toast

Vol-au-vent van hoevekip / 23

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 35

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Anjou duif ‘Clamart’ / 39

jonge erwtjes, sucrine sla, Portosaus, gebakken aardappelen

Texels lam, lamsjus met Madeira / 32

artisjok, tuinbonen, Pomme Anna

gebakken kalfszwezeriken / 42

snijbonen, oesterzwammen, kasteelaardappelen, jus met kreeft

Steak Tartaar / 25

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 30

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 39

saus naar keuze**, sla, frieten

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9
Café Glacé / 11

Amarettoroom

Brusselse wafel / 12

chocoladesaus, slagroom, vanille roomijs

Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Aardbeien, rabarber / 13

yoghurtijs

Coupe “Colonel” / 13

citroensorbet – Wodka 42 Below

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs

Kaasbord “Van Tricht” / 16

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten

Zomersluiting! 

Opgelet: Restaurant Silo's is gesloten tot en met 1 augustus. Vanaf 2 augustus staan wij tijdens de avondservice graag weer voor u klaar. Vanaf 3 augustus bent u ook opnieuw welkom voor de middagservice. Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Het ganse Silo’s team

 

Zin om deel uit te maken van ons gedreven team?

Solliciteren kan hier →

 

Opgelet wij zijn gesloten tot en met 1 augustus. Vanaf 2 augustus staan wij tijdens de avondservice weer voor u klaar.