Onze Menu
Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.
Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.
Lunch
Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 32
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.
Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11

Starter
Variatie van romeinse sla en feta 🌱 / 17
tomatentapenade, taggiasche olijven, pijnboompitten, paprikacoulis
gemarineerde zalm “grav’lax” / 22
rode biet, krulsla, brioche toast
Tataki van tonijn / 25
gelakte beukenzwammen, knapperige groenten, wasabi-mayo
Rundscarpaccio Black Angus / 19
Parmezaan, notensla
parfait van kippenlevers / 19
vijgencompote, briochetoast met rozijnen
Vissoep / 14
toast, rouille
Vitello Tonnato / 21
rucola
Gebakken kalfshersenen / 18
hazelnootboter, kappers
Huisbereide garnaalkroketten / 21
gefrituurde peterselie, citroen
Mergpijp uit de oven / 15
mosterd, toast
Kikkerbillen / 16,5
tuinkruidenboter, peterselie (4st)
couscous 🌱 / 18 – 25
mediterrane groenten, gepekelde tofu, yoghurtdressing met groene kruiden
Handgesneden rundstartaar / 19 – 39
crème van oester, bieslookvinaigrette, variatie v. radijzen
met supplement Royal Belgian Caviar – Ocietra, 10g
Royal Belvian Caviar / 35
Ocietra (10g.), blini, zure room
Kreeftensalade / 34
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
Tijger- gamba / 24
tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (4st.)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Main dish
Kreeftensalade / 56
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
couscous 🌱 / 25
mediterrane groenten, gepekelde tofu, yoghurtdressing
Kikkerbillen / 29,5
tuinkruidenboter, peterselie (8st.)
Tijger- gamba / 36
tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (6st.)
Paling in ’t groen / 33
groene kruiden
Sliptongen meunière / 29
verse tartaar, slaatje, frieten of puree
kabeljauwhaas “ostendaise” / 31
preipuree, grijze garnalen, mosselen
Bouillabaisse ”Silo’s” / 35
rouille, toast
gebakken kalfszwezeriken / 39
cantharellen, spinazie, krielaardappelen, kreeft & kreeftensaus
Vol-au-vent van hoevekip / 22
mousseline, sla, frieten
Vol-au-vent “Royale” / 32
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
wilde eend / 29
butternutpompoen, verse vijg, Portosaus, aardappeltaartje
Steak Tartaar / 24
sla, frieten
Onglet Bordelaise / 27
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 35
saus naar keuze**, sla, frieten
Côte à l’os ”Scandinavian Sashi” (2 p.) / 58 p.p.
groene boontjes, ovengebakken krielaardappeltjes,
saus naar keuze**
– Superieur geaderd rundsvlees uit Skandinavië als alternatief voor Kobe of Wagyu
**sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peper – Choron – Stroganoff
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Dessert
Crème Brûlée / 9
(wijn sugg.: Lafage, Rivesaltes hors d’age: 9.00)
Cheesecake / 12
speculaasijs, appel
(wijn sugg.: Tschida Sämling:15.00)
Chocolademousse / 12
framboossorbet, crumble
(wijn sugg.: Maury Grenat:8.00)
Coupe “Colonel” / 12
citroensorbet – Wodka
sabayon met marsala / 13.00
vanilleroomijs
(wijn sugg.: Maculan Dindarello:9.50)
Dame Blanche / 13
à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd
(Lafage Maury grenat:9.00)
Kaasbord “Van Tricht” / 15
(sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00, of vraag gerust achter een bijpassend glas wijn)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.
Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief
Maandag – Vrijdag
12u – 14u / 17u30 – 22u
Zaterdag 17u30 – 22u
Zondag gesloten
