Onze Menu
Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.
Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.
Lunch
Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 38
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.
Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11

Starter
variatie van tomaten, burrata 🌱 / 21
olijfolie, basilicum
Cannelloni van gerookte zalm / 23
mascarpone, selder, Granny Smith, Amaretto vinaigrette
Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00
Tomaat garnaal ‘klassiek’ / 24
Tartaar van tonijn, creme van sesam / 30
avocado, ponzu vinaigrette
Kreeftensalade / 39
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel
Vitello Tonnato / 22
rucola
Oven-gegaarde Dorade Royale / 22
lauwe olijven pesto met venkel, pan cristal, pecorino
Paleta ham Iberico Bellota / 30
+24 maanden gerijpt, 100gr
Rundscarpaccio Black Angus / 20
Parmezaan, notensla
Imperial Heritage Caviar / 35
Ocietra (10g.), blini, zure room
Aubergine ‘Parmigiana’ 🌱 / 18
tomatensaus, daslookolie
Ravioli met spinazie en ricotta di buffala🌱/ 18
pijnboompitten, tomatenvinaigrette
Vissoep / 16
toast, rouille
Huisbereide garnaalkroketten / 23
gefrituurde peterselie, citroen
Gebakken kalfshersenen / 20
hazelnootboter, kappers
Mergpijp uit de oven / 18
mosterd, toast
Kikkerbillen / 19
tuinkruidenboter, peterselie (4st)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Main dish
Tomaat Garnaal ‘Klassiek’ / 34
frieten
Tartaar van tonijn, creme van sesam / 39
avocado, ponzu vinaigrette
Kreeftensalade / 60
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
Kikkerbillen / 32
tuinkruidenboter, peterselie (8st.)
Paling in ’t groen / 35
groene kruiden
Aubergine ‘Parmigiana’ 🌱/ 25
tomatensaus, daslookolie
Ravioli met spinazie en ricotta di buffala 🌱/ 25
pijnboompitten, tomaten vinaigrette
Kabeljauwhaas, Dyonnaisesaus / 28
gebakken prei, kerstomaten, aardappelen
Gebakken rogvleugel, spinaziepuree / 35
kappers, hazelnootboter, rood witloof/veldsla
Bouillabaisse ”Silo’s” / 38
rouille, toast
Vol-au-vent van hoevekip / 23
mousseline, sla, frieten
Vol-au-vent “Royale” / 35
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Anjou duif ‘Clamart’ / 39
jonge erwtjes, sucrine sla, Portosaus, gebakken aardappelen
Texels lam, lamsjus met Madeira / 32
artisjok, tuinbonen, Pomme Anna
gebakken kalfszwezeriken / 42
snijbonen, oesterzwammen, kasteelaardappelen, jus met kreeft
Steak Tartaar / 25
sla, frieten
Onglet Bordelaise / 30
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 39
saus naar keuze**, sla, frieten
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Dessert
Crème Brûlée / 9
Café Glacé / 11
Amarettoroom
Brusselse wafel / 12
chocoladesaus, slagroom, vanille roomijs
Dame Blanche / 13
à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd
Aardbeien, rabarber / 13
yoghurtijs
Coupe “Colonel” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
sabayon met marsala / 13.00
vanilleroomijs
Kaasbord “Van Tricht” / 16
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.
Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief
Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten
