Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Noorse zalm, knolselder, Cevenne ui, butternut
Tussengerecht:
Ravioli met aubergine, tomatensalsa, ricotta
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Gekonfijte rundswang, seizoen groenten, kruidenpuree
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Cannelloni met Noordzeekrab / 28
citrus, ui, jus van tomaat
Sashimi van TONIJN / 30
watermeloen, gember, radijs, koriander
Tataki van Noorse zalm / 26
sesam, wasabi, komkommer, Granny Smith
VITELLO TONNATO / 23
Paleta ham / 30
Iberico Bellota, +24mnd (100g)
Rundstartaar / 24
merg, Iberico ham, crème van oester, zilte groenten
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 22
pesto, zure room, Parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Burrata
/ 24
variatie van tomaten, gegrilde mini courgette, roggebrood
Asperges
/ 24
Op Vlaamse wijze of met mousselinesaus
VISSOEP / 17
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 26
gefrituurde peterselie, citroen
Kikkerbillen / 22
look, kruidenboter, peterselie (4 st.)
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Sashimi VAN TONIJN / 39
sushirijst, watermeloen, gember, radijs, koriander
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Asperges
/ 35
Op Vlaamse wijze of met mousselinesaus, natuuraardappelen
Ravioli met burrata
/ 27
sugar snaps, artisjok, broccolini, saus met Vermouth
Schelvishaas / 33
stoofpotje met asperges, zilte groenten, toast, natuuraardappelen
Gebakken rogvleugel / 38
kappers, hazelnootboter, courgette, spinazie, paprika, puree
Kikkerbillen / 36
look, kruidenboter, peterselie (8st)
Zeetong meunière / 49
verse tartaarsaus, sla, frieten of puree
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 39
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 26
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 38
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Solomillo van Duroc / 33
Bloemkool, romanesco, jonge wortel, mosterdsaus, aardappelkroketten
Lamssteak / 36
Lardo di Colonnata, groene asperges, tuinbonen, aardappeltaartje, saus met morilles
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 45
witte asperges, beukenzwammen, kreeft, kasteelaardappelen, kalfsjus
STEAK TARTAAR / 27
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 32
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 44
saus naar keuze*, sla, frieten
Porterhouse “Oedslagh ” +/- 450g (DIERENDONCK) / 59
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 14
(wijn sugg.: Lafage maury Grenat : 10.00)
BRUSSELSE WAFEL, SLAGROOM, CHOCOLADE VANILLE ROOMIJS / 13
(wijn sugg.: Lafage Maury Grenat : 10.00)
Pavlova, mango, passievrucht, yoghurt / 14
(wijn sugg.: Markus Molitor riesling spätlese : 11.50)
Banaan, amandel, pinda, witte chocolade/ 14
(wijn sugg.: Taylors Tawny 10y: 11.00)
Gemarineerde ananas, witte chocolade, pistache, kokos / 14
(wijn sugg.: Tschida muskat ottonel: 10.00)
CRÈME BRÛLÉE / 10
(wijn sugg.: Lafage Maury hors d’age: 10.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Tschida muskat ottonel: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Sherry Solera East India : 9.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) één op de twee zaterdagen gesloten |
Zondag | hele dag gesloten |
© Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus