Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 32

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

Variatie van romeinse sla en feta 🌱 / 17

tomatentapenade, taggiasche olijven, pijnboompitten, paprikacoulis 

gemarineerde zalm “grav’lax” / 22

rode biet, krulsla, brioche toast

Tataki van tonijn / 25

gelakte beukenzwammen, knapperige groenten, wasabi-mayo

Rundscarpaccio Black Angus / 19

Parmezaan, notensla

parfait van kippenlevers / 19

vijgencompote, briochetoast met rozijnen

Vissoep / 14

toast, rouille

Vitello Tonnato / 21

rucola

Gebakken kalfshersenen / 18

hazelnootboter, kappers

Huisbereide garnaalkroketten / 21

gefrituurde peterselie, citroen

Mergpijp uit de oven / 15

mosterd, toast

Kikkerbillen / 16,5

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

couscous 🌱 / 18 – 25 

mediterrane groenten, gepekelde tofu, yoghurtdressing met groene kruiden

Handgesneden rundstartaar / 19 – 39

crème van oester, bieslookvinaigrette, variatie v. radijzen
met supplement Royal Belgian Caviar – Ocietra, 10g

Royal Belvian Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Kreeftensalade / 34

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Tijger- gamba / 24

tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (4st.)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Kreeftensalade / 56

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

couscous 🌱 / 25

mediterrane groenten, gepekelde tofu, yoghurtdressing

Kikkerbillen / 29,5

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Tijger- gamba / 36

tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (6st.)

Paling in ’t groen / 33

groene kruiden

Sliptongen meunière / 29

verse tartaar, slaatje, frieten of puree

kabeljauwhaas “ostendaise” / 31

preipuree, grijze garnalen, mosselen

Bouillabaisse ”Silo’s” / 35

rouille, toast

gebakken kalfszwezeriken / 39

cantharellen, spinazie, krielaardappelen, kreeft & kreeftensaus

Vol-au-vent van hoevekip / 22

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 32

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

wilde eend / 29

butternutpompoen, verse vijg, Portosaus, aardappeltaartje

Steak Tartaar / 24

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 27

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 35

saus naar keuze**, sla, frieten

Côte à l’os ”Scandinavian Sashi” (2 p.) / 58 p.p.

groene boontjes, ovengebakken krielaardappeltjes,
saus naar keuze**
– Superieur geaderd rundsvlees uit Skandinavië als alternatief voor Kobe of Wagyu

**sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peper – Choron – Stroganoff

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9

(wijn sugg.: Lafage, Rivesaltes hors d’age: 9.00)

Cheesecake / 12

speculaasijs,     appel
(wijn sugg.: Tschida Sämling:15.00)

Chocolademousse / 12

framboossorbet, crumble
(wijn sugg.: Maury Grenat:8.00)

Coupe “Colonel” / 12

citroensorbet – Wodka

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs
(wijn sugg.: Maculan Dindarello:9.50)

Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd
(Lafage Maury grenat:9.00)

Kaasbord “Van Tricht” / 15

(sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00, of vraag gerust achter een bijpassend glas wijn)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 14u / 17u30 – 22u
Zaterdag 17u30 – 22u
Zondag gesloten

Goed om weten:

  • Onze keuken is geopend van 12 tot 14 uur en van 17.30 tot 22 uur.  We ronden de middagservice af om 15.30 en de avondservice rond 23.30.
  • Vanwege de Corona-maatregelen zien we ons genoodzaakt om de avonddienst op te delen in 2 blokken, van 17.30 tot 20.00, en van 20.30 tot 23.30 (Het restaurant is gesloten van 20.00 tot 20.30 voor ontsmetting). Gelieve reservaties enkel via ons reservatiesysteem te doen. 
  • Voor gezelschappen vanaf 6 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.
  • Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen.  De samenstelling van de gerechten kan variëren.  Dank voor uw begrip.