Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht

Varieert wekelijks

/ € 32

 

Lunch tussen 12 uur & 14 uur
Dit per tafel voor het ganse gezelschap

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

Tartaar van zalm / 19

crème van lavas, koolrabi, mierikswortelvinaigrette

Gillardeau oesters / 29 – 42

6 of 9 stuks

Platte Zeeuwse oesters (5/0) / 26 – 32

6 of 9 stuks

Panaché oesters / 27,5

platte Zeeuwse 5/0 (3st.) en Gillardeau (3st.)

Rundscarpaccio Black Angus / 19

parmezaan, notensla

Vissoep / 14

toast, rouille

Huisbereide garnaalkroketten / 19

gefrituurde peterselie – citroen

Gebakken kalfshersenen / 17

hazelnootboter – kappers

Kikkerbillen / 16,5

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

Mergpijp uit de oven / 15

met mosterd en een kruidenkorst, toast

Huisbereide kroket van varkenspoot / 18

knolselder, sjalot, peterselie, Tiernteyn mosterd

Gelakte aubergine 🌱 / 18

miso, sesam, crème v. aubergine, fetakaas

Tataki van rund / 20

slaatje met waterkers, komkommer, sesam, mierikswortelvinaigrette

Carpaccio van St. Jakobsvruchten / 23,5 – 35

olijfolie, limoen / Suppl. herfsttruffel

Sashimi van hamachi met yuzu / 28

brunoise van appel, komkommer & selder, dashivinaigrette

Gebakken ganzenlever / 24

appelcompote, peer, Portosaus

Handgesneden rundstartaar / 19 – 39

crème van oester, bieslookvinaigrette, variatie v. radijzen 19.00
met supplement Royal Belgian Caviar – Ocietra, 10g

Royal Belvian Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Kreeftensalade / 34

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Gegrilde groenten 🌱 / 21

bulgur, tomaten vinaigrette, crème van Mimolette kaas

Gebakken Sint Jakobsvruchten / 28

duo van knolselder, hazelnootvinaigrette

Gebakken gamba / 24

tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (4st.)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Voor de kleinste tot 12j.

Fishsticks van pladijs, puree / 16
Kaaskroket, frieten / 12 – 18

1 of 2 stuks

Huisbereide garnaalkroket / 16 – 23

frieten, 1 of 2 stuks

Vol-au-vent van hoevekip / 16

sla, frieten

Tagliolini, tomaat, basilicum / 14

Main dish

Paling in ’t groen / 32

groene kruiden

Sliptongen meunière / 28

verse tartaar, slaatje, frieten of puree

Vol-au-vent van hoevekip / 22

mousseline, sla, frieten

Steak Tartaar / 24

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 27

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Gebakken kalfzwezeriken / 39

beukenzwam, sluimerwten, ratte aardappel, kreeftenjus

Gebakken Sint Jakobsvruchten / 36

duo van knolselder, hazelnootvinaigrette

Gebakken gamba / 36

tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (6st.)

Kikkerbillen / 29,5

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Kreeftensalade / 56

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Bouillabaisse ”Silo’s” / 35

rouille, toast

Ravioli crème v. ricotta di bufala 🌱 / 25

spinazie, gegrilde groenten, rode curry met kokos

Op het vel gebakken zalm / 26

prei in hazelnootboter, karnemelkpuree met citrus, mousselinesaus

Eendenborst / 27

jonge spinazie, bospaddenstoelen, aardappeltaartje “Anna”, Madeirasaus

Stoofpotje van ‘Duroc’ varkenswangen / 24

witloof, spruitjes, knolseldercrème, appel met veenbessen, aardappelkroketten

Choucroute Royale / 29
Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 35

saus naar keuze**, sla, frieten

Filet pur “Rossini” m. ganzenlever / 48

bospaddenstoelen, truffelrasp, ossenstaartjus m. Porto

Côte à l’os ”Scandinavian Sashi” (2 p.) / 58 p.p.

groene boontjes, ovengebakken krielaardappeltjes,
saus naar keuze**
– Superieur geaderd rundsvlees uit Skandinavië als alternatief voor Kobe of Wagyu

**sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peper – Choron – Stroganoff

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Bruleé / 9
Brusselse wafel / 11

vanilleroomijs, warme chocoladesaus, slagroom

Coupe Brésilienne / 11

karamelsaus, hazelnootcrumble, slagroom

Mousse van “pure” chocolade / 11

mandarijn, gel van passievrucht

Dame Blanche / 12

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Carpaccio van ananas / 12

kokossorbet, atsinacress

Coupe “Colonel” / 12

citroensorbet – Vodka

Warm bladerdeeggebak / 13

appel, banketbakkersroom, speculoosijs

Sabayon met Marsala / 13

vanilleroomijs

Kaasbord “Van Tricht” / 15

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 14u / 18u – 22u
Zaterdag 18u – 22u
Zondag gesloten