Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Marbré van schelvis, algen, zeekraal, rode biet, citrus gel
Tussengerecht:
Pompoensoep met ravioli
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Stoofpotje van fazant, paddenstoelen, chips van peterseliewortel, mousselinesaus, aardappelkroketten
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Gravad’lax / 24
radijs, zeegroenten, dillemayonaise, platbrood
TARTAAR VAN TONIJN / 30
avocado, creme met sesam, ponzu vinaigrette
KREEFTENSALADE / 41
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel
Carpaccio van coquilles / 28
limoen, koriander
VITELLO TONNATO / 22
Terrine van ganzenlever / 27
kweepeer, vijg; brioche
Wildpastei / 23
butternut, veenbessen
Paleta “Iberico Bellota” / 30
24 maanden gerijpt
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 21
parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Carpaccio van rode biet
/ 19
Eierdooierzwammen, kikkererwt, feta, notensla
Ravioli met eekhoorntjesbrood
/ 24
akkerzwam, eierdooierzwam, Scamorza
VISSOEP / 16
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 23
gefrituurde peterselie, citroen
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
KIKKERBILLEN / 20
tuinkruidenboter, peterselie (4st)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
TARTAAR EN TATAKI VAN TONIJN / 39
quinoa, avocado, crème met sesam, ponzu vinaigrette
KREEFTENSALADE / 64
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
KIKKERBILLEN / 34
tuinkruidenboter, peterselie (8st.)
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Toast met herfstpaddenstoelen
/ 25
zure room en Madeira, gepocheerd ei
Ravioli met eekhoorntjesbrood
/ 28
akkerzwam, eierdooierzwam, Scamorza
Zeewolf / 33
kokkels, kreeftensaus, schorseneren, spinazie, kasteelaardappelen
SLIPTONGEN MEUNIÈRE / 40
verse tartaarsaus, slaatje, frieten of puree
Gebakken coquilles / 45
Aardpeer, peterseliewortel, hazelnoot
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 38
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 25
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 37
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Hazenrug / 90 (2 pers.)
wildgarnituur, peer, zwarte pens, knolselderpuree, “Grand-Veneur” saus
Fazant / 80 (2 pers.)
wildgarnituur, aardappelkroketten, “Fine Champagne” saus
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 44
witloof, oesterzwammen, kasteelaardappelen, kreeftensaus
STEAK TARTAAR / 26
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 31
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 43
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
CRÈME BRÛLÉE / 9
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00)
BRUSSELSE WAFEL, CHOCOLADESAUS, SLAGROOM, VANILLE ROOMIJS / 13
(wijn sugg.: Niepoort “Trudy”: 8.00)
Chocolade moelleux, bramen, vanille roomijs/ 13
(wijn sugg.: Lafage Maury Gr: 10.00)
Peer “Belle Hélène” / 13
(wijn sugg.: Tschida Muskat Ottonel: 8.00)
Appelcake, yoghurtijs, kaneel / 13
(wijn sugg.: Tschida Muskat Ottonel: 8.00)
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 13
(wijn sugg.: Niepoort “Trudy”: 8.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 8.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zondag | een hele dag gesloten |
© 2023 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus