Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Gegrilde broccoli, tartaar van tomaat, amandelen, Parmezaan, Tomberry’s
Tussengerecht:
“Caesar Salad”
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Gebakken zalmfilet, choronsaus, mini artisjok, Sanmarzano tomaat, krielaardappelen
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Rollade van papaja met Noordzeekrab / 25
citrus, eiermimosa
TATAKI VAN TONIJN / 30
komkommer, edamame, crème van sesam, ponzo vinaigrette
Makreelfilet / 23
couscous, currymayonaise, lente-ui, tomberry
VITELLO TONNATO / 23
Rundstartaar/ 22
gepekelde groenten, basilicummayonaise, zure room, Parmezaan
Paleta “Iberico Bellota” / 30
24 maanden gerijpt
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 22
olijven, parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Burrata
/ 23
Variatie van tomaten, watermeloen, basilicum
Ravioli met aubergines en ricotta
/ 22
Tomatensalsa, pijnboompitten
Gebakken gamba’s / 23
kruidenboter (3st.)
VISSOEP / 17
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 26
gefrituurde peterselie, citroen
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
TATAKI VAN TONIJN / 39
quinoa, komkommer, edamame, crème met sesam, ponzu vinaigrette
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Gegrilde groene asperges
/ 28
gekonfijte kerstomaat, kroketjes van geitenkaas
Ravioli met aubergines en ricotta
/ 31
Tomatensalsa, pijnboompitten
Pladijsfilet / 34
groene asperges, zeekraal, aardappelpuree, jus met waterkers
Gebakken Gamba’s / 36
Tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (6st.)
Gebakken rogvleugel / 36
kappers, hazelnootboter, trostomaat, spinazie/doperwtenpuree
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 39
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 26
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 38
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Gentse waterzooi “New Style” / 32
Mechelse koekkoek, natuur aardappelen
Anjou duif “Clamart / 44
jonge erwtjes, sucrine sla, kasteelaardappelen, Portosaus
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 43
snijbonen, shiitake, kasteelaardappelen, Madeirasaus
STEAK TARTAAR / 27
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 32
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 43
saus naar keuze*, sla, frieten
Porterhouse “Oedslagh ” +/- 450g (DIERENDONCK) / 59
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 13
(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)
BRUSSELSE WAFEL, aardbeien SLAGROOM, VANILLE ROOMIJS / 14
(wijn sugg.: Tschida Muskat Ottonel: 10.00)
Macaron, witte chocolade, frambozen/ 14
(wijn sugg.: Coup de coeur – Gros Manseng: 7.00)
CRÈME BRÛLÉE / 9
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
Soes, crème deluxe, rode vruchten / 13
(wijn sug.: “Appassimento Tinto Finale: 10.00)
Mascarpone mousse, lange vingers (tiramisu), Baileys ijs / 13
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zondag | een hele dag gesloten |
© 2023 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus