Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 34

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

Romeinse sla, feta, tomatentapenade 🌱 / 19

taggiasche olijven, pijnboompitten, paprikacoulis

Cannelloni van kruidenkaas 🌱 / 19

variatie van courgettes, coulis van pimiento del piquillo

Variatie van tomaten, Burrata 🌱 / 22

pesto, basilicumcress

Caesar’s salad / 21

traag gegaarde Mechelse koekoek

Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00 
Ceviche van zeebaars / 22

quinoa, zilte groenten, oestercrème, citrusgel

Krabcocktail / 22

roze pompelmoes, eiermimosa

Tonijntartaar / 26

avocado crème, sojabonen, wakame, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 34

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel

Vitello Tonnato / 21

rucola

Pastrami “Dierendonck” / 19

knolselder met sherryvinaigrette, waterkers

Rundscarpaccio Black Angus / 19

Parmezaan, notensla

Handgesneden rundstartaar / 19 – 45

crème van oester, bieslookvinaigrette, variatie v. radijzen
met supplement Imperial Heritage Caviar – Ocietra, 10g

Imperial Heritage Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Vissoep / 15

toast, rouille

Huisbereide garnaalkroketten / 22

gefrituurde peterselie, citroen

Gebakken kalfshersenen / 19

hazelnootboter, kappers

Mergpijp uit de oven / 16

mosterd, toast

Kikkerbillen / 17

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Caesar’s Salade 🌱 / 28

traag gegaarde Mechelse koekoek

Tonijntartaar / 35

avocado crème, sojabonen, wakame, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 56

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Kikkerbillen / 29

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Paling in ’t groen / 33

groene kruiden

Ravioli met ricotta, groene asperges 🌱/ 25

tuinkruidensaus, Parmezaan

Gegrilde knolselder, koolrabi, tuinbonen🌱/ 26

crème van ui, sorbet van augurk, spitskoolsalade

Sliptongen meunière / 29

verse tartaar, slaatje, frieten of puree

Rogvleugel met kappertjes / 32

lauwe vinaigrette met fijne groenten, aardappelen

Bouillabaisse ”Silo’s” / 35

rouille, toast

Jonge ‘Coquelet’ haan, groene asperges / 28

arwten munt, gebrande ui, braadjus, pommes bouchon

Vol-au-vent van hoevekip / 22

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 32

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Kalfs Filet-mignon / 29

caponata, ravioli met aubergine, kalfsjus & room, mosterdsla, geraspte ricotta

gebakken kalfszwezeriken / 39

cantharellen, snijboontjes, krielaardappelen, kreeft & kreeftensaus

Steak Tartaar / 24

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 28

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 36

saus naar keuze**, sla, frieten

Côte à l’os ”Scandinavian Sashi” (2 p.) / 58 p.p.

groene boontjes, ovengebakken krielaardappeltjes,
saus naar keuze**
– Superieur geaderd rundsvlees uit Skandinavië als alternatief voor Kobe of Wagyu

**sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peper – Choron – Archiduc

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9
Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Brusselse wafel / 13

aardbeien, vanille roomijs

Rode vruchtensalade / 13

munt, Ruby roomijs, chocoladecrumble

Coupe “Colonel” / 13

citroensorbet – Wodka

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs

Kaasbord “Van Tricht” / 15

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 14u / 17u30 – 22u
Zaterdag 17u30 – 22u
Zondag gesloten

Goed om weten:

  • Onze keuken is geopend van 12 tot 14 uur en van 17.30 tot 22 uur.  We ronden de middagservice af om 15.30 en de avondservice rond 23.30.
  • Vanwege de Corona-maatregelen zien we ons genoodzaakt om de avonddienst op te delen in 2 blokken, van 17.30 tot 20.00, en van 20.30 tot 23.30 (Het restaurant is gesloten van 20.00 tot 20.30 voor ontsmetting). Gelieve reservaties enkel via ons reservatiesysteem te doen. 
  • Voor gezelschappen vanaf 6 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.
  • Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen.  De samenstelling van de gerechten kan variëren.  Dank voor uw begrip.