Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Kroket van kikkerbillen, Cevenne ui, mosterd, kruidensla
Tussengerecht:
Gemarineerde zalm, appel, citrus, rode biet
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Kabeljauwhaas, jonge wortel, spinaziepuree, Dijonaisesaus
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Carpaccio van coquilles / 30
citrus, koriander, gepekelde sjalot
SASHIMI VAN TONIJN / 30
terriyaki, radijs, edamame, citrus, ponzo vinaigrette
Tataki van zwaardvis / 23
artisjok, kappers, ui, dragon
VITELLO TONNATO / 23
Buikspek / 23
butternut, pinda, chilipeper, kruidensalade
Terrine van ganzenlever / 28
koolrabi, appel, brioche
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 22
pesto, zure room, Parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Aubergine / 21
miso, vadouvan, feta, sesam
Verse kaas / 20
structuren van rode biet en chiogga biet
Gebakken coquilles / 31
bloedworst, knolselder, pastinaak, hazelnoot
VISSOEP / 17
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 26
gefrituurde peterselie, citroen
Kikkerbillen / 22
look, kruidenboter, peterselie (4 st.)
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
SASHIMI VAN TONIJN / 39
sushirijst, terriyaki, radijs, edamame, citrus, ponzu
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Groenten Gyoza’s / 28
spitskool, paddenstoelen, sojascheuten, dashi
Rigatoni / 28
wintergroenten, ricotta di buffala
Roodbaarsfilet / 31
mini venkel, paprika, parelcouscous
Gebakken coquilles / 45
bloedworst, knolselder, pastinaak, hazelnoot, kasteelaardappelen
Kikkerbillen / 36
look, kruidenboter, peterselie (8st)
Zeetong meunière / 49
verse tartaarsaus, sla, frieten of puree
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 39
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 26
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 38
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Piepkuiken / 36
Ganda ham, knolselder, savooikool, aardappeltaartje, dragonsaus
Anjou duif “Clamart” / 44
jonge erwtjes, sucrine sla, Porto saus, gebakken aardappelen
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 43
witloof, shiitake, kasteelaardappelen, Madeirasaus
STEAK TARTAAR / 27
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 32
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 44
saus naar keuze*, sla, frieten
Porterhouse “Oedslagh ” +/- 450g (DIERENDONCK) / 59
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 14
(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)
BRUSSELSE WAFEL, SLAGROOM, CHOCOLADE VANILLE ROOMIJS / 14
(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)
Chocolade moelleux, vanilles roomijs / 14
(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)
Coupe Bresilienne, karamel / 14
(wijn sugg.: Lafage hors d’age: 10.00)
Tarte tatin, Granny Smith, amandel, vanille roomijs / 14
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
CRÈME BRÛLÉE / 9
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Taylor’s Tawny 10 yo: 11.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) één op de twee zaterdagen gesloten |
Zondag | hele dag gesloten |
© 2024 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus