Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 35

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

Gelakte aubergine, fetakaas 🌱 / 19

miso, sesam, crème van aubergine

variatie van rode biet 🌱 / 19

verse kaas, zuurdesem toast

Gerookte zalm, brioche toast / 22

crème van mierikswortel, gepekelde rode ui

Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00 
Tonijntartaar / 27

avocado crème, sojabonen, wakame, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 35

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel

Vitello Tonnato / 22

rucola

carpaccio van sint-jakobsvruchten / 28

aardpeer, citrus, hazelnootvinaigrette

Paleta ham Iberico Bellota / 30

+24 maanden gerijpt, 100gr

Rundscarpaccio Black Angus / 20

Parmezaan, notensla

Handgesneden rundstartaar / 20 – 45

crème van oester, bieslookvinaigrette, variatie v. radijzen
met supplement Imperial Heritage Caviar – Ocietra, 10g

Imperial Heritage Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Duo v. ganzenleverterrine en wildpastei / 28

witloofslaatje, veenbessen, brioche-rozijnen toast

Vissoep / 16

toast, rouille

Smeus met karnemelk, grijze garnalen / 23

hazelnootboter, gepocheerd hoeve ei

Huisbereide garnaalkroketten / 23

gefrituurde peterselie, citroen

Gebakken kalfshersenen / 20

hazelnootboter, kappers

Mergpijp uit de oven / 17

mosterd, toast

Kikkerbillen / 18

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Tonijntartaar / 36

avocado crème, sojabonen, wakame, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 56

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Kikkerbillen / 30

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Paling in ’t groen / 35

groene kruiden

Ravioli met eekhoorntjesbrood, witloof 🌱/ 26

gebakken herfstpaddenstoelen,bieslook

Gegrilde knolselder, koolrabi, tuinbonen🌱/ 26

crème van ui, sorbet van augurk, spitskoolsalade

Sliptongen meunière / 30

verse tartaar, slaatje, frieten of puree

Kabeljauwhaas, spinaziepuree / 33

ovengebakken herfstgroenten, Dijonaisesaus

Bouillabaisse ”Silo’s” / 36

rouille, toast

Gebakken sint-jakobsvruchten, witloof / 39

crème v. bloedworst, blauwe bessenschuim, Vadouvan

Vol-au-vent van hoevekip / 23

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 34

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Kalfs Filet-mignon / 30

caponata, ravioli met aubergine, kalfsjus & room, mosterdsla, geraspte ricotta

gebakken kalfszwezeriken / 40

cantharellen, snijboontjes, krielaardappelen, kreeft & kreeftensaus

Steak Tartaar / 25

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 29

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 39

saus naar keuze**, sla, frieten

Fazant ‘Fine Champagne saus’ / 40

witloof, girolles, selderpuree

Hazenrug, poivradesaus / 45

wintergroenten, appel m. veenbessen, selderpuree

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9
Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Brusselse wafel / 12

chocoladesaus, slagroom, vanille roomijs

Café Glacé / 13

crunch van koffie- en tonkabonen

Coupe “Colonel” / 13

citroensorbet – Wodka

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs

Chocolade moelleux / 13

Lindemans kriekbierijs

Kaasbord “Van Tricht” / 15

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten

Goed om weten:

  • Onze keuken is geopend van 12 tot 14 uur en van 17.30 tot 22 uur.  We ronden de middagservice af om 15.30 en de avondservice rond 23.30.
  • Vanwege de Corona-maatregelen zien we ons genoodzaakt om de avonddienst op te delen in 2 blokken, van 17.30 tot 20.00, en van 20.30 tot 23.30 (Het restaurant is gesloten van 20.00 tot 20.30 voor ontsmetting). Gelieve reservaties enkel via ons reservatiesysteem te doen. 
  • Voor gezelschappen vanaf 6 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.
  • Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen.  De samenstelling van de gerechten kan variëren.  Dank voor uw begrip.