Onze Menu
Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.
Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.
Lunch
Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 39
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.
Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11

Starter
Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00
Carpaccio van sint-jakobsvruchten / 28
limoen, koriander
Tartaar van tonijn, creme van sesam / 30
avocado, ponzu vinaigrette
Kreeftensalade / 41
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel
Vitello Tonnato / 22
rucola
Terrine van ganzenlever / 26
peer, brioche
Buikspek “Menapi” / 24
Aubergine, kruidensla
Terrine van ganzenlever / 26
peer, brioche
Paleta ham Iberico Bellota / 30
+24 maanden gerijpt, 100gr
Imperial Heritage Caviar / 35
Ocietra (10g.), blini, zure room
Oven gegaarde butternut 🌱 / 19
Vadouvan, geitenkaas, zoete ui, mosterdsla
Ravioli met ricotta 🌱/ 22
Jonge spinazie, beukenzwam
Vissoep / 16
toast, rouille
Smeus met karnemelk / 23
Grijze garnalen, gepocheerd hoeve ei, hazelnootboter
Huisbereide garnaalkroketten / 23
gefrituurde peterselie, citroen
Gebakken kalfshersenen / 20
hazelnootboter, kappers
Mergpijp uit de oven / 19
mosterd, toast
Kikkerbillen / 20
tuinkruidenboter, peterselie (4st)
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Main dish
Tartaar en tataki van tonijn / 39
quinoa, avocado, crème van sesam, ponzu vinaigrette
Kreeftensalade / 64
sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette
Kikkerbillen / 34
tuinkruidenboter, peterselie (8st.)
Paling in ’t groen / 38
groene kruiden
Winterpeen, pastinaak 🌱/ 26
Peterseliewortel, Japanse andoorn, jus van groenten
Ravioli met ricotta 🌱/ 27
Jonge Spinazie, beukenzwam
Gentse waterzooi met skrei / 34
Venusschelpen, natuuraardappelen
Sliptongen meunière / 38
verse tartaar, slaatje, frieten of puree
Gebakken sint-jakobsvruchten / 45
aardpeer, shii-take, hazelnoot, kasteelaardappelen
Bouillabaisse ”Silo’s” / 38
rouille, toast
Vol-au-vent van hoevekip / 24
mousseline, sla, frieten
Vol-au-vent “Royale” / 36
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Filet van zwartpootkip / 29
Caponata, ravioli, rucola, ricotta di buffala, jus van dragon
Varkensribstuk “Crosse & Blackwell” / 29
Romanesco, bloemkool, kasteelaardappelen
Gebakken kalfszwezeriken / 44
Grondwitloof, beukenzwammen, kasteelaardappelen, jus met kreeft
Steak Tartaar / 26
sla, frieten
Onglet Bordelaise / 31
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 43
saus naar keuze**, sla, frieten
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
Dessert
Crème Brûlée / 9
Mousse van mascarpone / 13
structuren van speculaas
Brusselse wafel / 12
chocoladesaus, slagroom, vanille roomijs
Dame Blanche / 13
à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd
Appeltaartje / 13
kaneelijs
Coupe “Colonel” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
sabayon met marsala / 13.00
vanilleroomijs
Kaasbord “Van Tricht” / 16
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.
Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief
Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten
