Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 38

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

variatie van tomaten, burrata 🌱 / 21

olijfolie, basilicum

Gravad Lax / 23

mosterd, radijs, platbrood

Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00 
Krabcocktail / 27

Pompelmoes, sucrine sla, eiermimosa

Tartaar van tonijn, creme van sesam / 30

avocado, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 41

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel

Vitello Tonnato / 22

rucola

Oven-gegaarde Dorade Royale / 22

lauwe olijven pesto met venkel, pan cristal, pecorino

Paleta ham Iberico Bellota / 30

+24 maanden gerijpt, 100gr

Rundscarpaccio Black Angus / 20

Parmezaan, notensla

Imperial Heritage Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱 / 18

tomatensaus, daslookolie

Ravioli met spinazie en ricotta di buffala🌱/ 18

pijnboompitten, tomatenvinaigrette

Vissoep / 16

toast, rouille

Huisbereide garnaalkroketten / 23

gefrituurde peterselie, citroen

Gebakken kalfshersenen / 20

hazelnootboter, kappers

Mergpijp uit de oven / 18

mosterd, toast

Kikkerbillen / 20

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Tartaar en tataki van tonijn / 39

quinoa, avocado, crème van sesam, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 64

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Kikkerbillen / 34

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Paling in ’t groen / 37

groene kruiden

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱/ 25

tomatensaus, daslookolie

Ravioli met spinazie en ricotta di buffala 🌱/ 25

pijnboompitten, tomaten vinaigrette

Filet van zeebaars, pesto verde / 29

Lardo, aubergine, feta, ravioli met aubergine

Gebakken rogvleugel, spinaziepuree / 35

kappers, hazelnootboter, rood witloof/veldsla

Bouillabaisse ”Silo’s” / 38

rouille, toast

Vol-au-vent van hoevekip / 23

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 35

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Piepkuiken, dragonjus / 28

groene asperges, beukenzwammen, aardappelkroketten

Anjou duif ‘Clamart’ / 39

jonge erwtjes, sucrine sla, Portosaus, gebakken aardappelen

gebakken kalfszwezeriken / 42

snijbonen, oesterzwammen, kasteelaardappelen, jus met kreeft

Steak Tartaar / 25

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 30

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 40

saus naar keuze**, sla, frieten

Porterhouse lendestuk (Dierendonck, 500g.) / 59

broccolini, saus naar keuze**, sla, frieten

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9
Mousse van mascarpone / 13

structuren van speculoos

Brusselse wafel / 13

aardbeien, slagroom, vanille roomijs

Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Aardbeien ‘Romanoff’ / 13

vanille roomijs

Coupe “Colonel” / 13

citroensorbet – Wodka 42 Below

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs

Kaasbord “Van Tricht” / 16

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten

Zin om deel uit te maken van ons gedreven team?

Solliciteren kan hier →