Lunchmenu

Voorgerecht + Hoofdgerecht

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.

Voorgerecht: 

Rode poon, couscous, wortel, pastinaak

Tussengerecht: 

Krabcake, chutney van mango
(Supplement: € 15,-)

Hoofdgerecht:

Entrecote Black Agnus, gegrilde sucrinesla, tomaat gremolata, Roscoff uiensaus, frieten

/ € 39,-

Starters
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Gyoza met gamba / 23

daikon, Aziatische bouillon

SASHIMI VAN TONIJN / 30

terriyaki, radijs, edamame, citrus, ponzo vinaigrette

Pulpo / 26

paprika, aioli, krieltjes, karnemelk

VITELLO TONNATO / 23
Rundstartaar / 22

duxelle van champignons, dashi, noten

Paleta “Iberico Bellota” / 30

24 maanden gerijpt

RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 22

pesto, zure room, Parmezaan, notensla

IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85

oscietra 10g of 30g, blini, zure room

Crème brûlée van geitenkaas / 22

gepekelde groenten, notensla

Tarte tatin van Cevenne ui vegi / 22

halloumi, frisse salade

Gebakken gamba’s / 23

kruidenboter (3st.)

VISSOEP / 17

toast, rouille

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 26

gefrituurde peterselie, citroen

Kikkerbillen / 22

look, kruidenboter, peterselie (4 st.)

GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20

hazelnootboter, kappers

MERGPIJP UIT DE OVEN / 20

met mosterd, toast

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish
SASHIMI VAN TONIJN / 39

sushirijst, terriyaki, radijs, edamame, citrus, ponzu

PALING IN ’T GROEN / 38

groene kruiden

Gegrilde groene asperges / 28

gekonfijte kerstomaat, kroketjes van geitenkaas

Orecchietti / 29

eryngii, groene groenten, saus met Parmezaan

Kabeljauwhaas / 35

mini artisjok, knolselder, armoricaine saus, knolselderpuree

Gebakken Gamba’s / 36

Tuinkruidenboter, peterselie, gemengde salade (6st.)

Kikkerbillen / 36

look, kruidenboter, peterselie (8st)

Gebakken rogvleugel / 36

kappers, hazelnootboter, trostomaat, spinazie/doperwtenpuree

BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 39

rouille, toast

VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 26

mousselinesaus, sla, frieten

VOL-AU-VENT “ROYALE” / 38

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Wilde eend / 33

spitskool, gekonfijte sjalot, ratte aardappelen, Porto saus 

Anjou duif “Clamart / 44

jonge erwtjes, sucrine sla, kasteelaardappelen, Portosaus

GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 43

snijbonen, shiitake, kasteelaardappelen, Madeirasaus

STEAK TARTAAR / 27

sla, frieten

ONGLET BORDELAISE / 32

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 43

saus naar keuze*, sla, frieten

Porterhouse “Oedslagh ” +/- 450g (DIERENDONCK) / 59

saus naar keuze*, sla, frieten

* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter

**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.

Dessert

DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 14

(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)

BRUSSELSE WAFEL,  SLAGROOM, CHOCOLADE VANILLE ROOMIJS / 14

(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)

Citroen posset, Italiaanse merengue, yoghurtsorbet / 14

(wijn sugg.: Coup de coeur – Gros Manseng: 7.00)

CRÈME BRÛLÉE / 9

(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)

COUPE “COLONEL” / 13

citroensorbet – Wodka 42 Below

Brownie, pistache, hazelnoten, gezouten karamelijs / 14

(wijn sugg.: Appassimento Tinto Finale : 10.00)

Café glacé / 13

(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)

SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00

(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)

KAASBORD “VAN TRICHT” / 16

(wijn sugg.: Taylor’s Tawny 10 yo: 11.00)

We still don’t understand what a wine stopper is for.

Wijn heeft een centrale plaats gekregen in Silo’s. In het midden van de zaal om precies te zijn. Daar staat de monumentale wijnkamer, waarin alle wijnen die door Dimitri Cuypers geselecteerd werden, in optimale omstandigheden bewaard worden.

Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.

Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.

Maandag - Vrijdag middag 12u - 14u
(sluiting rond 15u30)
avond 18u00 - 20u30
(sluiting rond 23u30)
Zaterdag middag gesloten
avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30)
één op de twee zaterdagen gesloten
Zondag hele dag gesloten

© 2024 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus