Selecteer een pagina

 Onze Menu

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious. 

Silo’s is het resultaat van twee horeca-iconen, Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, die de handen in elkaar slaan. Een totaal nieuw foodconcept met een topteam van professionals achter het fornuis.

 

Lunch

Voorgerecht + hoofdgerecht
/ € 35

 

Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap.

 

Nieuwsgierig naar de lunch van deze week?
Bel ons dan gerust op 015 51 11 11 

Starter

quinoasalade, feta 🌱 / 18

gepekelde jonge groenten, groen kruidenolie

Tartaar van zalm / 22

asperges, yoghurt, dille

Tia Maraa diepe Iers-Franse oesters / 6st-25.00 
Tartaar van tonijn, creme van sesam / 30

avocado, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 39

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappel

Vitello Tonnato / 22

rucola

Oven-gegaarde Dorade Royale / 22

lauwe olijven pesto met venkel, pan cristal, pecorino

carpaccio van sint-jakobsvruchten / 26

aardpeer, citrus, hazelnootvinaigrette

Paleta ham Iberico Bellota / 30

+24 maanden gerijpt, 100gr

Rundscarpaccio Black Angus / 20

Parmezaan, notensla

Imperial Heritage Caviar / 35

Ocietra (10g.), blini, zure room

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱 / 18

tomatensaus, daslookolie

Mechelse asperges🌱/ 22

mousselinesaus  of  op Vlaamse wijze

Vissoep / 16

toast, rouille

Huisbereide garnaalkroketten / 23

gefrituurde peterselie, citroen

Gebakken kalfshersenen / 20

hazelnootboter, kappers

Mergpijp uit de oven / 17

mosterd, toast

Kikkerbillen / 18

tuinkruidenboter, peterselie (4st)

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Main dish

Tartaar van tonijn, creme van sesam / 39

avocado, ponzu vinaigrette

Kreeftensalade / 60

sucrine sla, aardappelcrumble, sinaasappelvinaigrette

Kikkerbillen / 30

tuinkruidenboter, peterselie (8st.)

Paling in ’t groen / 35

groene kruiden

Aubergine ‘Parmigiana’  🌱/ 25

tomatensaus, daslookolie

Risotto met butternut 🌱/ 26

gebakken paddenstoelen,daslookolie

Mechelse asperges🌱/ 33

mousselinesaus  of  op Vlaamse wijze, natuur aardappelen

Sliptongen meunière / 33

verse tartaar, slaatje, frieten of puree

Gebakken rogvleugel, spinaziepuree / 34

kappers, hazelnootboter, rood witloof/veldsla

Bouillabaisse ”Silo’s” / 36

rouille, toast

Vol-au-vent van hoevekip / 23

mousseline, sla, frieten

Vol-au-vent “Royale” / 35

kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten

Anjou duif ‘Clamart’ / 39

jonge erwtjes, sucrine sla, Portosaus, gebakken aardappelen

‘Brasvar’ varkensribstuk ‘Crosse & Blackwell’ / 28

romanesco, bloemkool, kasteelaardappelen

gebakken kalfszwezeriken / 42

Mechelse asperges, kasteelaardappelen, jus met kreeft

Steak Tartaar / 25

sla, frieten

Onglet Bordelaise / 30

mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)

Filet pur Simmenthaler (Dierendonck) / 39

saus naar keuze**, sla, frieten

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

Dessert

Crème Brûlée / 9
Café Glacé / 11

Amarettoroom

Brusselse wafel / 12

chocoladesaus, slagroom, vanille roomijs

Dame Blanche / 13

à la minute afgedraaid en voor u aan tafel geserveerd

Aardbeien, rabarber / 13

yoghurtijs

Coupe “Colonel” / 13

citroensorbet – Wodka 42 Below

sabayon met marsala / 13.00

vanilleroomijs

Kaasbord “Van Tricht” / 16

* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.

We kunnen
niet wachten
om jou te
ontvangen.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief


Maandag – Vrijdag
12u – 15u30 / 17u30 – 23u30
Zaterdag 17u30 – 23u30
Zondag gesloten

Goed om weten:

  • Onze keuken is geopend van 12 tot 14 uur en van 17.30 tot 22 uur.  We ronden de middagservice af om 15.30 en de avondservice rond 23.30.
  • De avonddienst is steeds in 2 shiften , van 17.30 tot 20.00, en van 20.30 tot 23.30 (Het restaurant is gesloten van 20.00 tot 20.30). Momenteel is er ook geen aperitiefruimte (Lounge) !
  • Gelieve reservaties tot en met 6 personen zo veel mogelijk via ons reservatiesysteem te maken, vanaf 7 personen kan u ons bellen of mailen. 
  • Voor gezelschappen van 6, 7 of 8 personen stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen. Vanaf 9 personen werken we uitsluitend met een All-in keuzemenu (Prosecco + hapje, 3-gangen keuzemenu, aangepaste wijnen, waters, koffie : € 95.00/persoon).
  • Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen.  De samenstelling van de gerechten kan variëren.  Dank voor uw begrip.