Selecteer een pagina

 Over ons

You don’t need a silver fork to eat good food. 

Silo’s is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuigelijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.

 Malterie

A good location must be created, not build. 

Silo’s is gehuisvest in een pand met een rijke geschiedenis: de Annex van de Malterie de Boortmeerbeek. De reusachtige tuitmonden aan het plafond getuigen van de dagen dat de gerst via het kanaal per schip werden aangevoerd en hier gestockeerd in afwachting van verdere verwerking in het dorp. Ook vandaag staan goede grondstoffen centraal in deze zaal. Zij komen samen in uw bord tot originele creaties waarin eerlijkheid en smaak centraal te staan. Te degusteren met een bijpassende wijn of een goed glas bier.

 Foodconcept

It was about time we evolved to a cooperation. 

Silo’s is een samenwerking van Danny Vanderschueren, die culinaire geschiedenis schreef in het Mechelse restaurant Folliez, waar hij drie chefs naar een ster stuwde en zelf de beste wijnkaart van het land samenstelde, en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne-restaurant SQUARE in Mechelen en Traiteur Daniel’s in Schiplaken.

Deze twee totaal verschillende achtergronden komen in Silo’s samen tot een totaal nieuw foodconcept met achter het fornuis een top team van professionals.

Menu

MEETING

OVER ONS

contact

Zin om deel uit te maken van ons gedreven team?

Solliciteren kan hier →