You don’t need a silver fork to eat good food.
Silo’s is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuigelijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.
De toekomst van Silo’s
Twee Danny’s en Karine laten hun bekend restaurant Silo’s in Boortmeerbeek over. Opvolging hebben ze gevonden in eigen rangen: chef-kok Dieter Fleurinck (46) en sommelier Dimitri Cuypers (29) uit Mechelen en gastheer Dries Van Dijck (26) uit Blaasveld (Willebroek) nemen de zaak over.
“We voelen ons vereerd”
Take a taste
Life is so endlessly delicious.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) één op de twee zaterdagen gesloten |
Zondag | hele dag gesloten |
© 2024 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus